Φωτια Ιστιαια / Η συγκλονιστική τοποθέτηση, στο δημοτικό συμβούλιο ... / Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα.

Φωτια Ιστιαια / Η συγκλονιστική τοποθέτηση, στο δημοτικό συμβούλιο ... / Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα.. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία.

Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

skoupismenos's tweet - "Σκηνές βγαλμένες απο ταινία. Η ...
skoupismenos's tweet - "Σκηνές βγαλμένες απο ταινία. Η ... from www.trendsmap.com
Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα. Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία.

Οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές εάν δεν ανακοπεί το πύρινο μέτωπο στο σπαθάρι, η φωτιά θα φτάσει στην χαλκίδα.

Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. Το πύρινο μέτωπο αφού έκαψε χωριά στην βόρεια πλευρά του νησιού πέρασε στο αιγαίο. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την φωτιά στην βόρεια εύβοια. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. '' δώσε μου φωτιά '' δημητρησ μητροπανοσστίχοι : Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις.

Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά στην εύβοια με το μέτωπο να έχει επεκταθεί μέχρι και την ιστιαία. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Το ένα μέτωπο της φωτιάς κατευθύνεται ξανά προς τις ροβιές. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία.

H ΦΩΤΙΑ ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ Β ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 7.8 ...
H ΦΩΤΙΑ ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ Β ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 7.8 ... from i.ytimg.com
Εκτός ελέγχου πλέον η φωτιά στην βόρεια εύβοια όπου πάνω από 250.000 στρέμματα έχουν πλέον καεί ενώ έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί βασιλικά, κοκκινομηλιας, κρυονερίτη, μηλεών. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Κάτοικοι λένε πως σκάνε συνεχώς γκαζάκια ακούνε εκρήξεις. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί.

Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία.

Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία. Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η φωτιά δεν σταματάει πουθενά, δεν έχουμε καμία βοήθεια. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά.

Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Η φωτιά στη βόρεια αττική βρίσκεται σε εξέλιξη και οι ελπίδες στρέφονται στα εναέρια μέσα, που σηκώθηκαν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς.

Ster's tweet - "🆘🆘🆘🆘🆘🆘 #ευβοια #βορεια_ευβοια #φωτια ...
Ster's tweet - "🆘🆘🆘🆘🆘🆘 #ευβοια #βορεια_ευβοια #φωτια ... from www.trendsmap.com
Η φωτιά δεν έχει σταματημό, αν δεν συνδράμουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα καεί όλο το νησί. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Η φωτιά στην εύβοια © eurokinissi.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος ιστιαίας.

Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Στον δήμο ιστιαίας αιδηψού έχει περάσει η φωτιά που ξεκίνησε εδώ και τέσσερις ημέρες από τη δάφνη του δήμου μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Εισήγηση για εκκένωση σε μαντούδι και κυμάσι. Στην ενδοχώρα η φωτιά έχει περάσει από την κοκκινομηλιά, πέρασε το «μακρύ ρέμα», περιοχή όπου πίστευαν ότι θα μπορούσαν. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Αν δεν ρίξουν εναέριες και επίγειες δυνάμεις θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook